De markt voor dialyses werd in 2013 op 62 miljard dollar geschat en zal naar verwachting tot 2018 met meer dan 6% groeien om een bedrag van 84 miljard dollar te bereiken.

Op fundamenteel vlak zijn er een aantal factoren die de vraag stimuleren zoals de toename van het aantal gevallen van nierfalen, hypertensie onder de bevolking, de beperkte voorkeur van patiënten voor niertransplantaties, de toename van de bevolking van de derde leeftijd en de technologische vooruitgang (zoals thuishemodialyse en nachtelijke dialyse).

Sinds 2013 is Noord-Amerika (VSA en Canada) de belangrijkste markt voor dialyse geworden (en dat is waarom FMC 75% van de omzet in die regio realiseert). Arnaud Delaunay van Leleux heeft een advies houden.

De markt voor dialyses werd in 2013 op 62 miljard dollar geschat en zal naar verwachting tot 2018 met meer dan 6% groeien om een bedrag van 84 miljard dollar te bereiken. Op fundamenteel vlak zijn er een aantal factoren die de vraag stimuleren zoals de toename van het aantal gevallen van nierfalen, hypertensie onder de bevolking, de beperkte voorkeur van patiënten voor niertransplantaties, de toename van de bevolking van de derde leeftijd en de technologische vooruitgang (zoals thuishemodialyse en nachtelijke dialyse). Sinds 2013 is Noord-Amerika (VSA en Canada) de belangrijkste markt voor dialyse geworden (en dat is waarom FMC 75% van de omzet in die regio realiseert). Arnaud Delaunay van Leleux heeft een advies houden.