Per aandeel bedroeg het nettoverlies 0,22 euro, tegenover een nettowinst van 1,08 euro tijdens het derde kwartaal van 2007. Over de eerste negen maanden bedraagt de nettowinst nog 2,98 miljard euro, tegenover 6,75 miljard euro tijdens dezelfde periode van vorig jaar.

Michel Tilmant merkte op dat ING voor de eerste keer in de geschiedenis op kwartaalbasis verlieslatend was, hetgeen de ernst van de economische crisis aangeeft.

De resultaten van ING waren volgens KBC Securities conform de eerder gegeven guidance. Verschillende factoren hebben de resultaten in negatieve zin beïnvloed. KBC Securities is nog steeds koper.

Per aandeel bedroeg het nettoverlies 0,22 euro, tegenover een nettowinst van 1,08 euro tijdens het derde kwartaal van 2007. Over de eerste negen maanden bedraagt de nettowinst nog 2,98 miljard euro, tegenover 6,75 miljard euro tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Michel Tilmant merkte op dat ING voor de eerste keer in de geschiedenis op kwartaalbasis verlieslatend was, hetgeen de ernst van de economische crisis aangeeft. De resultaten van ING waren volgens KBC Securities conform de eerder gegeven guidance. Verschillende factoren hebben de resultaten in negatieve zin beïnvloed. KBC Securities is nog steeds koper.