Het bedrijf wist de omzet met bijna 11% te verhogen tot EUR 7,6 miljard, conform de verwachtingen. Ahold moest EUR 90 miljoen betalen aan de Zweedse belastingdienst vanwege het belang in ICA. Die eenmalige last kwam niet als een verrassing.

Lastige marktomstandigheden

Ahold blijft rekening houden met lastige marktomstandigheden in de Verenigde Staten en Europa en waarschuwde voor de gevolgen van oplopende voedselprijzen.

De resultaten van het detailhandelsconcern zijn min of meer in lijn met de verwachtingen, terwijl Ahold nog altijd voorzichtig vooruit kijkt. De analisten van ABN Amro handhaven de opinie houden voor het aandeel.

Het bedrijf wist de omzet met bijna 11% te verhogen tot EUR 7,6 miljard, conform de verwachtingen. Ahold moest EUR 90 miljoen betalen aan de Zweedse belastingdienst vanwege het belang in ICA. Die eenmalige last kwam niet als een verrassing.Lastige marktomstandigheden Ahold blijft rekening houden met lastige marktomstandigheden in de Verenigde Staten en Europa en waarschuwde voor de gevolgen van oplopende voedselprijzen. De resultaten van het detailhandelsconcern zijn min of meer in lijn met de verwachtingen, terwijl Ahold nog altijd voorzichtig vooruit kijkt. De analisten van ABN Amro handhaven de opinie houden voor het aandeel.