Het verloop van de RSI-indicator is eerder vlak te noemen maar ook hier zou er een opwaartse uitbraak kunnen komen die de opwaartse uitbraak bevestigt.

Op de grafiek is de belangrijke steun op 1.398 punten te zien. Zolang de index niet door dit niveau zakt, blijft de stijgende trend van de S&P 500 overeind.

Ook de STOXX Europe 600 consolideerde volgens Geert van Herck vorige week en nam zo een rustpauze in de stijging van midden november 2012 tot op heden.

De RSI-indicator is wat teruggevallen en biedt zo ook gelegenheid om opnieuw op te veren in het zog van de Europese benchmarkindex. Een nieuwe top in de buurt van de 300 punten zou de volgende beweging kunnen zijn.

Let volgens Geert van Herck wel dat het risico toeneemt dat een nieuwe top in de STOXX Europe 600 tot een negatieve divergentie met de RSIindictor kan leiden. Dit zou het startsein voor een correctie richting 278 punten kunnen zijn.

Het verloop van de RSI-indicator is eerder vlak te noemen maar ook hier zou er een opwaartse uitbraak kunnen komen die de opwaartse uitbraak bevestigt. Op de grafiek is de belangrijke steun op 1.398 punten te zien. Zolang de index niet door dit niveau zakt, blijft de stijgende trend van de S&P 500 overeind. Ook de STOXX Europe 600 consolideerde volgens Geert van Herck vorige week en nam zo een rustpauze in de stijging van midden november 2012 tot op heden. De RSI-indicator is wat teruggevallen en biedt zo ook gelegenheid om opnieuw op te veren in het zog van de Europese benchmarkindex. Een nieuwe top in de buurt van de 300 punten zou de volgende beweging kunnen zijn. Let volgens Geert van Herck wel dat het risico toeneemt dat een nieuwe top in de STOXX Europe 600 tot een negatieve divergentie met de RSIindictor kan leiden. Dit zou het startsein voor een correctie richting 278 punten kunnen zijn.