Op de Brusselse beurs was D'Ieteren de uitschieter in positieve zin, de koers van dit aandeel schoot als een raket de lucht in naar aanleiding van een positief rapport van ING. Een andere opmerkelijke stijger was ThromboGenics, dat de opmars gewoon verder zet.

Op de valutamarkten viel het herstel van de eurokoers op. ECB'er Joerg Asmussen relativeerde zijn verklaringen van gisteren. Zijn uitspraken werden geïnterpreteerd als een signaal dat de rente nog geruime tijd laag kan blijven, waardoor het renteverschil met de VS in het voordeel van de dollar kan spelen.

Op de Brusselse beurs was D'Ieteren de uitschieter in positieve zin, de koers van dit aandeel schoot als een raket de lucht in naar aanleiding van een positief rapport van ING. Een andere opmerkelijke stijger was ThromboGenics, dat de opmars gewoon verder zet. Op de valutamarkten viel het herstel van de eurokoers op. ECB'er Joerg Asmussen relativeerde zijn verklaringen van gisteren. Zijn uitspraken werden geïnterpreteerd als een signaal dat de rente nog geruime tijd laag kan blijven, waardoor het renteverschil met de VS in het voordeel van de dollar kan spelen.