Vreemd mag dat ook niet zijn als bijvoorbeeld een lid van het bestuur Georges Ugeux binnen een paar uur na verkiezing weer opstapte.

De reden hiervoor was dat Ugeux (voorgedragen door onder andere de VEB) niet de bestuursvoorzitter werd maar Jozef De Mey. Deze was voorgedragen door een van de grootste aandeelhouders Ping An.

Degene die woensdagavond, na het afstemmen van de verkoop van Fortisbank aan BNP-Paribas, dacht dat de chaos niet groter kon worden kwam bedrogen uit.

Het kan altijd nog erger, zo stelt Steentjes Vermogensbeheer. Zoals vorige week werd medegedeeld valt er weinig te analyseren over de ontwikkelingen, alleen maar te speculeren.

Het enige dat geconstateerd kan worden is dat de koers van het aandeel zich ondanks de absurde omstandigheden zich relatief goed hield. Althans niet volledig inklapte zoals de vorige bestuursvoorzitter Hessels in de pers liet weten.

Vreemd mag dat ook niet zijn als bijvoorbeeld een lid van het bestuur Georges Ugeux binnen een paar uur na verkiezing weer opstapte. De reden hiervoor was dat Ugeux (voorgedragen door onder andere de VEB) niet de bestuursvoorzitter werd maar Jozef De Mey. Deze was voorgedragen door een van de grootste aandeelhouders Ping An. Degene die woensdagavond, na het afstemmen van de verkoop van Fortisbank aan BNP-Paribas, dacht dat de chaos niet groter kon worden kwam bedrogen uit. Het kan altijd nog erger, zo stelt Steentjes Vermogensbeheer. Zoals vorige week werd medegedeeld valt er weinig te analyseren over de ontwikkelingen, alleen maar te speculeren. Het enige dat geconstateerd kan worden is dat de koers van het aandeel zich ondanks de absurde omstandigheden zich relatief goed hield. Althans niet volledig inklapte zoals de vorige bestuursvoorzitter Hessels in de pers liet weten.