Google maakte bekend dat het de digitale kaartenmaker Waze overneemt en dat bevestigt de belangstelling van de grote technologiebedrijven voor dit soort gespecialiseerde bedrijven.

Dat kan goed nieuws betekenen voor de Nederlandse kaartenmaker TomTom, als een van de technologiebedrijven zijn oog op dit bedrijf laat vallen.

Daarnaast was de Amerikaanse farmaceut Pfizer in het nieuws, zowel door de verzelfstandiging van zijn diergeneesmiddelendivisie Zoetis, als door de schikking die met de Israëlische branchegenot Teva werd getroffen over een schending van het patent op Protonix door de laatste.

Google maakte bekend dat het de digitale kaartenmaker Waze overneemt en dat bevestigt de belangstelling van de grote technologiebedrijven voor dit soort gespecialiseerde bedrijven. Dat kan goed nieuws betekenen voor de Nederlandse kaartenmaker TomTom, als een van de technologiebedrijven zijn oog op dit bedrijf laat vallen. Daarnaast was de Amerikaanse farmaceut Pfizer in het nieuws, zowel door de verzelfstandiging van zijn diergeneesmiddelendivisie Zoetis, als door de schikking die met de Israëlische branchegenot Teva werd getroffen over een schending van het patent op Protonix door de laatste.