Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Amazon.com tegenvallende kwartaalcijfers bekend, die echter door de beleggers eerder op schouderophalen werden onthaald. De koers van Amazon noteert slechts iets onder het slotniveau van gisteren.

Het internetbedrijf maakte over het voorbije kwartaal een omzet van 15,70 miljard dollar bekend, of 22% meer dan tijdens hetzelfde kwartaal een jaar geleden. Netto was er een verlies van 7 miljoen dollar, ten opzichte van een winst van eveneens 7 miljoen dollar tijdens het tweede kwartaal van 2012.

Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Amazon.com tegenvallende kwartaalcijfers bekend, die echter door de beleggers eerder op schouderophalen werden onthaald. De koers van Amazon noteert slechts iets onder het slotniveau van gisteren. Het internetbedrijf maakte over het voorbije kwartaal een omzet van 15,70 miljard dollar bekend, of 22% meer dan tijdens hetzelfde kwartaal een jaar geleden. Netto was er een verlies van 7 miljoen dollar, ten opzichte van een winst van eveneens 7 miljoen dollar tijdens het tweede kwartaal van 2012.