De Euro Stoxx 50 moet nu ongeveer 2% prijsgeven, de BEL 20 geeft anderhalf procent prijs. Zowel de industrials als de financials liggen zwak op koers.

Vanmorgen maakte EVS bekend dat 2012 een recordjaar is geworden, gedreven door grote sportevenementen, maar vooral door sterke marktaandeelwinsten in andere EVS segmenten.

De omzet steeg met 29% (met 18% aan ongewijzigde wisselkoers en excl. de verhuurcontracten voor de grote sportevenementen), een stijging die in lijn met de vooruitzichten was.

De bedrijfswinst vóór uitzonderlijke kosten bedroeg 1,40 miljoen euro, of een stijging met 42%, eveneens in lijn met de vooruitzichten. Zoals gewoonlijk is er een zwakke visibiliteit in het begin van een jaar zonder grote sportevenementen.

In de nieuwe strategie wordt een grotere focus op de sleutelmarkten gelegd, dit om de lange termijn groei te versnellen.

De Euro Stoxx 50 moet nu ongeveer 2% prijsgeven, de BEL 20 geeft anderhalf procent prijs. Zowel de industrials als de financials liggen zwak op koers. Vanmorgen maakte EVS bekend dat 2012 een recordjaar is geworden, gedreven door grote sportevenementen, maar vooral door sterke marktaandeelwinsten in andere EVS segmenten. De omzet steeg met 29% (met 18% aan ongewijzigde wisselkoers en excl. de verhuurcontracten voor de grote sportevenementen), een stijging die in lijn met de vooruitzichten was. De bedrijfswinst vóór uitzonderlijke kosten bedroeg 1,40 miljoen euro, of een stijging met 42%, eveneens in lijn met de vooruitzichten. Zoals gewoonlijk is er een zwakke visibiliteit in het begin van een jaar zonder grote sportevenementen. In de nieuwe strategie wordt een grotere focus op de sleutelmarkten gelegd, dit om de lange termijn groei te versnellen.