Dat vertaalt zich onder andere in een terugval van de goudprijs, die nu terugvalt onder het niveau van 1400 dollar per troy ounce. Volgens sommige analisten heeft het goud eens te meer een vals koopsignaal gegeven en is de uptrend opnieuw gebroken.

Daarnaast gaat ook de olieprijs in sympathie met het goud opnieuw lager. Voor een vat crude moet inmiddels opnieuw minder dan 108 dollar worden betaald. De dollar ligt opnieuw beter op koers, terwijl ook de 10-jarige rente in de Verenigde Staten opnieuw aantrekt.

Dat vertaalt zich onder andere in een terugval van de goudprijs, die nu terugvalt onder het niveau van 1400 dollar per troy ounce. Volgens sommige analisten heeft het goud eens te meer een vals koopsignaal gegeven en is de uptrend opnieuw gebroken. Daarnaast gaat ook de olieprijs in sympathie met het goud opnieuw lager. Voor een vat crude moet inmiddels opnieuw minder dan 108 dollar worden betaald. De dollar ligt opnieuw beter op koers, terwijl ook de 10-jarige rente in de Verenigde Staten opnieuw aantrekt.