Links en rechts werd toen de vrees geuit dat Eygpte dezelfde weg zou opgaan als Iran, waar de fundamentalisten het voor het zeggen hebben. Er is echter weinig overeenkomst tussen het huidige oproer in Egypte en de Iraanse revolutie van 1979, zo blijkt.

De totale kapitalisatie van de wereldbeurzen bedroeg deze week 53,60 miljard dollar en dat is het hoogste niveau sinds juni 2008. De beleggers liggen van de Egyptische crisis dus zeker niet echt wakker.

Michael Hasenstab, co-director van de Franklin Templeton Fixed- Income Group, blijft positief voor Egypte zelf. Het land beschikt over een sterke economische basis, met voldoende potentieel om te kunnen groeien. Hij ziet daarom kansen weggelegd in het land.

Links en rechts werd toen de vrees geuit dat Eygpte dezelfde weg zou opgaan als Iran, waar de fundamentalisten het voor het zeggen hebben. Er is echter weinig overeenkomst tussen het huidige oproer in Egypte en de Iraanse revolutie van 1979, zo blijkt. De totale kapitalisatie van de wereldbeurzen bedroeg deze week 53,60 miljard dollar en dat is het hoogste niveau sinds juni 2008. De beleggers liggen van de Egyptische crisis dus zeker niet echt wakker. Michael Hasenstab, co-director van de Franklin Templeton Fixed- Income Group, blijft positief voor Egypte zelf. Het land beschikt over een sterke economische basis, met voldoende potentieel om te kunnen groeien. Hij ziet daarom kansen weggelegd in het land.