Gene McGillian, analist bij Tradition Energy, is van mening dat de fundamentele factoren de olieprijs niet echt ondersteunen. De meeste indicatoren wijzen er op dat het sentiment rond de wereldeconomie geleidelijk aan verbetert en dat gegeven zat nog niet in de olieprijs verrekend.

Bovendien zijn voldoende olievoorraden beschikbaar, evenals voldoende voorraden benzine. Voorlopig is er nog geen sprake van een aantrekkende vraag naar benzine. Naar de mening van McGillian houdt de olieprijs rekening gehouden met de fundamentals nog steeds goed stand.

Gene McGillian, analist bij Tradition Energy, is van mening dat de fundamentele factoren de olieprijs niet echt ondersteunen. De meeste indicatoren wijzen er op dat het sentiment rond de wereldeconomie geleidelijk aan verbetert en dat gegeven zat nog niet in de olieprijs verrekend. Bovendien zijn voldoende olievoorraden beschikbaar, evenals voldoende voorraden benzine. Voorlopig is er nog geen sprake van een aantrekkende vraag naar benzine. Naar de mening van McGillian houdt de olieprijs rekening gehouden met de fundamentals nog steeds goed stand.