Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro per saldo weer pas op de plaats, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3014 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,698%, of iets minder als het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1430 dollar betaald, of zowat 20 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 91,50 dollar betaald of ruim 2,50% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten maakte de euro per saldo weer pas op de plaats, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3014 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,698%, of iets minder als het slotniveau van dinsdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1430 dollar betaald, of zowat 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 91,50 dollar betaald of ruim 2,50% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.