De impact op het totaal is beperkt. Dit omdat het Verenigd Koninkrijk goed is voor slechts 5 procent van de totale omzet.

Daarnaast heeft AEGON de lijfrenteproducten in het Verenigd Koninkrijk veel meer gepromoot dan concurrenten. Mogelijk moeten we de winst voor het Verenigd Koninkrijk met 10-15% naar beneden bijstellen, wat op het totaal slechts een lagere omzet van 25 tot 40 basispunten zou betekenen.

De impact op de kasstroom van de groep is waarschijnlijk zelfs nog lager dan de impact op de omzet. ABN Amro heeft een neutraal advies.

De impact op het totaal is beperkt. Dit omdat het Verenigd Koninkrijk goed is voor slechts 5 procent van de totale omzet. Daarnaast heeft AEGON de lijfrenteproducten in het Verenigd Koninkrijk veel meer gepromoot dan concurrenten. Mogelijk moeten we de winst voor het Verenigd Koninkrijk met 10-15% naar beneden bijstellen, wat op het totaal slechts een lagere omzet van 25 tot 40 basispunten zou betekenen. De impact op de kasstroom van de groep is waarschijnlijk zelfs nog lager dan de impact op de omzet. ABN Amro heeft een neutraal advies.