Inmiddels maken de laatste bedrijven de kwartaalcijfers bekend. Vandaag was het onder andere de beurt aan Zynga, dat met de cijfers op zich zeker geen indruk kon maken. De omzet kwam onder de verwachtingen uit, terwijl het bedrijf de omzet voor het volledige boekjaar verlaagde.

De koers van Zynga moet meteen meer dan 5% prijsgeven. Anderzijds waren er in de chipsector beter dan verwachte resultaten van Nvidia. De omzet steeg over het voorbije kwartaal met 13% tot 1,10 miljard dollar. De winst per aandeel bedroeg nog 30 dollarcent.

Inmiddels maken de laatste bedrijven de kwartaalcijfers bekend. Vandaag was het onder andere de beurt aan Zynga, dat met de cijfers op zich zeker geen indruk kon maken. De omzet kwam onder de verwachtingen uit, terwijl het bedrijf de omzet voor het volledige boekjaar verlaagde. De koers van Zynga moet meteen meer dan 5% prijsgeven. Anderzijds waren er in de chipsector beter dan verwachte resultaten van Nvidia. De omzet steeg over het voorbije kwartaal met 13% tot 1,10 miljard dollar. De winst per aandeel bedroeg nog 30 dollarcent.