Euro houdt stand boven 1,345 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3462 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,509%, of bijna 2% meer ten opzichte van het slotniveau van woensdag.

Goudprijs blijft dalen, olieprijs ook in het rood

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1293 dollar betaald, of bijna een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 102 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,345 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3462 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,509%, of bijna 2% meer ten opzichte van het slotniveau van woensdag. Goudprijs blijft dalen, olieprijs ook in het rood Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1293 dollar betaald, of bijna een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 102 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.