Euro weer boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten hield de koers van de euro stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3603 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,622%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van dag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1318 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd duidelijk goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 106 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer boven 1,36 dollar Op de valutamarkten hield de koers van de euro stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3603 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,622%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van dag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1318 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd duidelijk goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 106 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.