De Russische economie staat volgens professor Stefan Duchateau nu al onder druk van oplopende inflatie en dalende grondstoffenprijzen die in combinatie de wisselkoers al geruime tijd verzwakken. Dit laatste moet worden afgeremd met hogere rente die op zijn beurt de economische groei afremt en de budgettaire tekorten laat oplopen.

De aanhechting van de Krim is voor de Russische leiding dan ook een geschenk waarvan dankbaar gebruik kan worden gemaakt voor internpolitieke redenen als bliksemafleider voor de eigen economische problemen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Russische economie staat volgens professor Stefan Duchateau nu al onder druk van oplopende inflatie en dalende grondstoffenprijzen die in combinatie de wisselkoers al geruime tijd verzwakken. Dit laatste moet worden afgeremd met hogere rente die op zijn beurt de economische groei afremt en de budgettaire tekorten laat oplopen. De aanhechting van de Krim is voor de Russische leiding dan ook een geschenk waarvan dankbaar gebruik kan worden gemaakt voor internpolitieke redenen als bliksemafleider voor de eigen economische problemen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.