Euro houdt stand boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3730 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,698%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs krijgt klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1337 dollar betaald, of fracties van procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,37 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3730 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,698%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs iets lager, olieprijs krijgt klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1337 dollar betaald, of fracties van procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.