Euro zet opmars boven 1,35 dollar verder

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3573 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,696%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud opnieuw iets duurder, olieprijs maakt klein slippertje

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1243 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of een kwaart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro zet opmars boven 1,35 dollar verder Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3573 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,696%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud opnieuw iets duurder, olieprijs maakt klein slippertje Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1243 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of een kwaart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.