Euro stijgt verder door richting 1,37 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een vrij goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3687 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,59%, of iets meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs laat wat stoom af, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1316 dollar betaald, of zowat 7 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101 dollar betaald of een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stijgt verder door richting 1,37 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een vrij goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3687 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,59%, of iets meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs laat wat stoom af, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1316 dollar betaald, of zowat 7 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101 dollar betaald of een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.