Euro valt terug onder 1,35 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een klein slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3374 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,653%, of ruim 2,50% minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs raakt niet van de grond, olie iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1325 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug onder 1,35 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een klein slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3374 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,653%, of ruim 2,50% minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs raakt niet van de grond, olie iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1325 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.