Euro moet wat gas terugnemen

Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3065 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,556%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1285 dollar betaald, of een procent half meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 106 dollar betaald of eveneens een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro moet wat gas terugnemen Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3065 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,556%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1285 dollar betaald, of een procent half meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 106 dollar betaald of eveneens een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.