Euro houdt stand boven de kaap van 1,29 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2936 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,011%, of ruim een half procent minder als het slotniveau van donderdag.

Goud en olie weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1385 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven de kaap van 1,29 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2936 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,011%, of ruim een half procent minder als het slotniveau van donderdag. Goud en olie weer goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1385 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.