Wall Street is vandaag opnieuw verdeeld gesloten, met beperkte bewegingen bij de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 beiden 0,0511% in de plus, terwijl de Nasdaq 0,10% moest prijsgeven.

Euro stoot door richting 1,350 dollar

Op de valutamarkten is de euro weer in kalmer vaarwater beland, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3531 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,97%, of bijna 2,50% minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1680 dollar betaald, of bijna 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96,75 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Wall Street is vandaag opnieuw verdeeld gesloten, met beperkte bewegingen bij de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 beiden 0,0511% in de plus, terwijl de Nasdaq 0,10% moest prijsgeven. Euro stoot door richting 1,350 dollar Op de valutamarkten is de euro weer in kalmer vaarwater beland, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3531 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,97%, of bijna 2,50% minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1680 dollar betaald, of bijna 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96,75 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.