De National Association of Home Builders maakte bekend dat het vertrouwen van de Amerikaanse kandidaat-bouwers in februari lichtjes is gedaald, nadat de maand voordien een piek voor de afgelopen vijf jaar werd bereikt. Het was de eerste keer in tien maanden dat er een daling werd opgetekend.

De National Association of Home Builders/Wells Fargo Housing Market daalde anderzijds met één tot 46, waar deze index in januari nog op 47 stond.

David Crowe, chief economist van de National Association of Home Builders, gaf nochtans aan dat de situatie op de Amerikaanse vastgoedmarkt langzaam maar zeker verbetert.

De National Association of Home Builders maakte bekend dat het vertrouwen van de Amerikaanse kandidaat-bouwers in februari lichtjes is gedaald, nadat de maand voordien een piek voor de afgelopen vijf jaar werd bereikt. Het was de eerste keer in tien maanden dat er een daling werd opgetekend. De National Association of Home Builders/Wells Fargo Housing Market daalde anderzijds met één tot 46, waar deze index in januari nog op 47 stond. David Crowe, chief economist van de National Association of Home Builders, gaf nochtans aan dat de situatie op de Amerikaanse vastgoedmarkt langzaam maar zeker verbetert.