De kansen nemen toe dat er toch nog een oplossing voor CIT Group wordt gevonden. Er wordt alleszins nog onderhandeld, maar de kans blijft bestaan dat de kredietverstrekker alsnog failliet gaat.

Vandaag maakten de banken Citigroup en Bank of America de kwartaalcijfers bekend. Die van Citigroup kregen een redelijke ontvangst, maar Bank of America noteert lager na de publicatie van de resultaten.

General Electric moet in reactie op de publicatie van de kwartaalresultaten fors inleveren, het aandeel noteert meer dan 6% lager. De problemen bij GE Capital blijken nog niet achter de rug te zijn.

De kansen nemen toe dat er toch nog een oplossing voor CIT Group wordt gevonden. Er wordt alleszins nog onderhandeld, maar de kans blijft bestaan dat de kredietverstrekker alsnog failliet gaat. Vandaag maakten de banken Citigroup en Bank of America de kwartaalcijfers bekend. Die van Citigroup kregen een redelijke ontvangst, maar Bank of America noteert lager na de publicatie van de resultaten. General Electric moet in reactie op de publicatie van de kwartaalresultaten fors inleveren, het aandeel noteert meer dan 6% lager. De problemen bij GE Capital blijken nog niet achter de rug te zijn.