De wisselkoersen van Indonesië, India, Rusland en Brazilië vertonen volgens professor Stefan Duchateau de neiging tot stabilisatie, de grondstoffenprijzen lijken opwaarts te kunnen keren (belangrijk voor Brazilië en Rusland), terwijl de voedselprijzen uitbodemen op een laag niveau (van belang voor de meeste groeilanden, maar vooral voor China en India).

Het probleem om inflatie in Brazilië, Rusland en India onder controle te houden blijft echter wijzen op fundamentele interne onevenwichten, terwijl China zich niet definitief uit zijn moeilijke spreidstand weet los te werken: De vastgoedsector moet dringend worden afgekoeld, terwijl de industrie een nieuwe impuls best zou kunnen verdragen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De wisselkoersen van Indonesië, India, Rusland en Brazilië vertonen volgens professor Stefan Duchateau de neiging tot stabilisatie, de grondstoffenprijzen lijken opwaarts te kunnen keren (belangrijk voor Brazilië en Rusland), terwijl de voedselprijzen uitbodemen op een laag niveau (van belang voor de meeste groeilanden, maar vooral voor China en India). Het probleem om inflatie in Brazilië, Rusland en India onder controle te houden blijft echter wijzen op fundamentele interne onevenwichten, terwijl China zich niet definitief uit zijn moeilijke spreidstand weet los te werken: De vastgoedsector moet dringend worden afgekoeld, terwijl de industrie een nieuwe impuls best zou kunnen verdragen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.