Op het vlak van bedrijfsnieuws zal het deze week een kalme week worden, de periode van de kwartaalcijfers is inmiddels al weer voorbij. In de komende weken zal de handel geleidelijk aan opdrogen met de feestdagen op komst. Wel kan er nog wat window-dressing gebeuren.

Deze week staat op de eerste plaats in het teken van de centrale banken. Donderdag vergaderen zowel de Europese Centrale Bank als de Bank of England, maar de kans is klein dat er wijzigingen in de monetaire politiek aangekondigd zullen worden. Vrijdag zijn er dan natuurlijk nog de Amerikaanse werkloosheidscijfers.

Op het vlak van bedrijfsnieuws zal het deze week een kalme week worden, de periode van de kwartaalcijfers is inmiddels al weer voorbij. In de komende weken zal de handel geleidelijk aan opdrogen met de feestdagen op komst. Wel kan er nog wat window-dressing gebeuren. Deze week staat op de eerste plaats in het teken van de centrale banken. Donderdag vergaderen zowel de Europese Centrale Bank als de Bank of England, maar de kans is klein dat er wijzigingen in de monetaire politiek aangekondigd zullen worden. Vrijdag zijn er dan natuurlijk nog de Amerikaanse werkloosheidscijfers.