Toch waren er een paar uitschieters op de Brusselse beurs. Daarbij denken we op de eerste plaats aan KBC, dat met een winst van bijna 3% duidelijk de index aanvoerde. Aan de staart van het peleton bengelden UCB, ThromboGenics en AB-InBev met verliezen van circa anderhalf procent of zelfs iets meer.

Er zijn momenteel twee factoren die de stemming op de Europese beurzen bepalen en dat zijn de Syrië-affaire en het tapering-gebeuren in de Verenigde Staten. De beleggers wachten vol ongeduld op de afloop van de volgende meeting van de FED, die volgende week plaatsvindt.

Toch waren er een paar uitschieters op de Brusselse beurs. Daarbij denken we op de eerste plaats aan KBC, dat met een winst van bijna 3% duidelijk de index aanvoerde. Aan de staart van het peleton bengelden UCB, ThromboGenics en AB-InBev met verliezen van circa anderhalf procent of zelfs iets meer. Er zijn momenteel twee factoren die de stemming op de Europese beurzen bepalen en dat zijn de Syrië-affaire en het tapering-gebeuren in de Verenigde Staten. De beleggers wachten vol ongeduld op de afloop van de volgende meeting van de FED, die volgende week plaatsvindt.