De BEL 20 deed het nog beter en kon een winst van ruim een kwart procent vasthouden. ThromboGenics was binnen de index eens te meer de sterkste stijger, op korte afstand gevolgd door Bekaert en KBC. Anderzijds moesten Cofinnimo, Befimmo en Telenet meer dan 1% prijsgeven.

Het verhandelde volume op de Stoxx Europe 600 was relatief hoog, het lag 13% boven het gemiddelde van de laatste 30 dagen. Gemiddeld worden de aandelen uit de index nu verhandeld aan 13,50 keer de winst voor het lopende boekjaar, waar dat in september 2011 nog maar 9 keer de verwachte winst was.

De BEL 20 deed het nog beter en kon een winst van ruim een kwart procent vasthouden. ThromboGenics was binnen de index eens te meer de sterkste stijger, op korte afstand gevolgd door Bekaert en KBC. Anderzijds moesten Cofinnimo, Befimmo en Telenet meer dan 1% prijsgeven. Het verhandelde volume op de Stoxx Europe 600 was relatief hoog, het lag 13% boven het gemiddelde van de laatste 30 dagen. Gemiddeld worden de aandelen uit de index nu verhandeld aan 13,50 keer de winst voor het lopende boekjaar, waar dat in september 2011 nog maar 9 keer de verwachte winst was.