De beleggers maken zich in toenemende mate zorgen over Turkije, waar de situatie maar niet wil normaliseren. Geen van beide partijen willen van wijken weten, zodat we in een complete patstelling zijn beland. Het is nog niet duidelijk hoe die doorbroken kan worden.

Premier Tayyip Erdogan heeft vandaag een onderhoud met enkele van de organisatoren van de anti-regeringsprotesten, maar het lijkt weinig waarschijnlijk dat die gesprekken iets concreets zullen opleveren. De beurs van Istanboel heeft inmiddels al bijna een kwart van haar waarde verloren.

De beleggers maken zich in toenemende mate zorgen over Turkije, waar de situatie maar niet wil normaliseren. Geen van beide partijen willen van wijken weten, zodat we in een complete patstelling zijn beland. Het is nog niet duidelijk hoe die doorbroken kan worden. Premier Tayyip Erdogan heeft vandaag een onderhoud met enkele van de organisatoren van de anti-regeringsprotesten, maar het lijkt weinig waarschijnlijk dat die gesprekken iets concreets zullen opleveren. De beurs van Istanboel heeft inmiddels al bijna een kwart van haar waarde verloren.