De stelselmatige vertraging van de Chinese conjunctuurverwachtingen hebben zich volgens professor Stefan Duchateau uiteindelijk hebben omgezet in een trager dan vooropgesteld groeiritme van de rode reus.

Analisten gaan er nu immers vanuit dat de cijfers dermate kenschetsend zijn voor de achteruitgang van de competitieve weerbaarheid van de Chinese industriële sector dat stimulerende maatregelen onvermijdelijk zijn geworden.

De omstandigheden lenen er zich overigens uitstekend toe: De rentespanningen op de geldmarkten zijn intussen grotendeels verdwenen, er is weinig of geen inflatiedruk en de monetaire geldmassa groeit slechts aan tegen een historisch traag tempo. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De stelselmatige vertraging van de Chinese conjunctuurverwachtingen hebben zich volgens professor Stefan Duchateau uiteindelijk hebben omgezet in een trager dan vooropgesteld groeiritme van de rode reus. Analisten gaan er nu immers vanuit dat de cijfers dermate kenschetsend zijn voor de achteruitgang van de competitieve weerbaarheid van de Chinese industriële sector dat stimulerende maatregelen onvermijdelijk zijn geworden. De omstandigheden lenen er zich overigens uitstekend toe: De rentespanningen op de geldmarkten zijn intussen grotendeels verdwenen, er is weinig of geen inflatiedruk en de monetaire geldmassa groeit slechts aan tegen een historisch traag tempo. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.