Bank Degroof publiceerde gisteren een rapport over Telenet, waarbij onder andere aandacht werd besteed aan de onderhandelingen die het bedrijf momenteel voert met de CEO van De Vijver Media. Daarbij wordt gesteld dat het niet duidelijk is wat de plannen van Telenet zijn met de TV kanalen.

Daardoor is het uiteindelijk ook moeilijk om de impact van die plannen op de beurskoers zullen zijn. Bank Degroof zou de voorkeur geven aan een overeenkomst met De Vijver, liever dan een eigen kanaal op te starten. Het advies houden blijft gehandhaafd, dit in afwachting van meer nieuws.

Bank Degroof publiceerde gisteren een rapport over Telenet, waarbij onder andere aandacht werd besteed aan de onderhandelingen die het bedrijf momenteel voert met de CEO van De Vijver Media. Daarbij wordt gesteld dat het niet duidelijk is wat de plannen van Telenet zijn met de TV kanalen. Daardoor is het uiteindelijk ook moeilijk om de impact van die plannen op de beurskoers zullen zijn. Bank Degroof zou de voorkeur geven aan een overeenkomst met De Vijver, liever dan een eigen kanaal op te starten. Het advies houden blijft gehandhaafd, dit in afwachting van meer nieuws.