Vandaag wordt in de Verenigde Staten vanwege Presidents' Day niet gehandeld op de aandelen- en obligatiemarkten. Een aantal markten zullen echter wel open zijn, zoals bijvoorbeeld de CME Group's CME electronic trading voor stock index futures. Een stand van de futures krijgen we dus wel.

Daarnaast wordt op de CME ook in goud en olie gehandeld, hoewel de verhandelde volumes waarschijnlijk relatief klein zullen blijven. In U.S. ICE Dollar Index futures kan er eveneens worden gehandeld. Overigens blijven ook de Canadese markten gesloten, dit wegens Family's Day.

Vandaag wordt in de Verenigde Staten vanwege Presidents' Day niet gehandeld op de aandelen- en obligatiemarkten. Een aantal markten zullen echter wel open zijn, zoals bijvoorbeeld de CME Group's CME electronic trading voor stock index futures. Een stand van de futures krijgen we dus wel. Daarnaast wordt op de CME ook in goud en olie gehandeld, hoewel de verhandelde volumes waarschijnlijk relatief klein zullen blijven. In U.S. ICE Dollar Index futures kan er eveneens worden gehandeld. Overigens blijven ook de Canadese markten gesloten, dit wegens Family's Day.