Deze week staan er weinig echt belangrijke macro-economische indicatoren op de agenda, maar wel bijvoorbeeld nog de cijfers van Cisco Systems.

Dat wil niet zeggen dat er helemaal niets te beleven valt. Boardwalk Pipeline Partners maakte een forse stijging van de winst (plus 26%) bekend. De omzet steeg in alle segmenten van de markt, waarmee Boardwalk Pipeline Partners de verwachtingen duidelijk klopte.

Volgens Reuters zou binnen een periode van zeven dagen de fusie van US Airways en AMR worden aangekondigd, een fusie waar een bedrag van 11 miljard dollar mee is gemoeid. JP Morgan Chase verhoogde het koersdoel voor Nike van 50 naar 64 dollar, het advies ging van neutraal naar kopen.

Deze week staan er weinig echt belangrijke macro-economische indicatoren op de agenda, maar wel bijvoorbeeld nog de cijfers van Cisco Systems. Dat wil niet zeggen dat er helemaal niets te beleven valt. Boardwalk Pipeline Partners maakte een forse stijging van de winst (plus 26%) bekend. De omzet steeg in alle segmenten van de markt, waarmee Boardwalk Pipeline Partners de verwachtingen duidelijk klopte. Volgens Reuters zou binnen een periode van zeven dagen de fusie van US Airways en AMR worden aangekondigd, een fusie waar een bedrag van 11 miljard dollar mee is gemoeid. JP Morgan Chase verhoogde het koersdoel voor Nike van 50 naar 64 dollar, het advies ging van neutraal naar kopen.