Fortis blijft de sterkste stijger binnen de BEL 20 en dit ondanks hardnekkige geruchten dat BNP Paribas gaat afzien van het bod. Daarmee zouden we opnieuw een stand-alone scenario voor Fortis krijgen.

Dexia, waar het dividend mogelijk zou worden geschrapt, is vandaag zwak gestemd. KBC, dat in de afgelopen dagen zwak presteerde, houdt beter stand. Brouwer AB-InBev moet dan weer wat terrein prijsgeven.

Het koersherstel bij AB-InBev was volgens SG Private Banking even snel als spectaculair: +80% op anderhalve maand. De koers tikte tegen het koersdoel van 20 EUR dat de bank had opgegeven.

Daardoor komen we op een K/W'09E en een EV/EBITDA '09E van resp. 13 en 8 zou brengen, aan. SG Private Banking wijzigt het advies voor AB-InBev van houden naar verkopen.

Fortis blijft de sterkste stijger binnen de BEL 20 en dit ondanks hardnekkige geruchten dat BNP Paribas gaat afzien van het bod. Daarmee zouden we opnieuw een stand-alone scenario voor Fortis krijgen. Dexia, waar het dividend mogelijk zou worden geschrapt, is vandaag zwak gestemd. KBC, dat in de afgelopen dagen zwak presteerde, houdt beter stand. Brouwer AB-InBev moet dan weer wat terrein prijsgeven. Het koersherstel bij AB-InBev was volgens SG Private Banking even snel als spectaculair: +80% op anderhalve maand. De koers tikte tegen het koersdoel van 20 EUR dat de bank had opgegeven. Daardoor komen we op een K/W'09E en een EV/EBITDA '09E van resp. 13 en 8 zou brengen, aan. SG Private Banking wijzigt het advies voor AB-InBev van houden naar verkopen.