In Australië, Nieuw-Zeeland, Hong Kong en Singapore werd de handel vroegtijdig stil gelegd om de beleggers de kans te geven nieuwjaar te vieren. De MSCI Asia Pacific excluding Japan Index bleef ongeveer ongewijzigd, met vijf dalers ten opzichte van elke vier stijgers.

De verhandelde volumes bleven uiteraard flinterdun, zodat aan de bewegingen van vanmorgen niet te veel belang mag worden gehecht. De beleggers keken uiteraard richting Verenigde Staten, waar nog altijd geen overeenkomst is bereikt over de fiscale klip.

In Australië, Nieuw-Zeeland, Hong Kong en Singapore werd de handel vroegtijdig stil gelegd om de beleggers de kans te geven nieuwjaar te vieren. De MSCI Asia Pacific excluding Japan Index bleef ongeveer ongewijzigd, met vijf dalers ten opzichte van elke vier stijgers. De verhandelde volumes bleven uiteraard flinterdun, zodat aan de bewegingen van vanmorgen niet te veel belang mag worden gehecht. De beleggers keken uiteraard richting Verenigde Staten, waar nog altijd geen overeenkomst is bereikt over de fiscale klip.