Toegegeven, 2008 was geen prettige periode op de beurzen en 2011 was dat al evenmin, maar beide spectaculaire inzinkingen hadden volgens professor Stefan Duchateau hun specifieke oorzaak en aanleiding en geen van deze risicofactoren staat momenteel op de radar.

Het blijft altijd uitkijken natuurlijk, want dat kan snel veranderen maar dat is nog geen excuus om telkens met veel nadruk op potentiële gevaren te wijzen en de effectieve opportuniteiten uit de aandacht te houden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Toegegeven, 2008 was geen prettige periode op de beurzen en 2011 was dat al evenmin, maar beide spectaculaire inzinkingen hadden volgens professor Stefan Duchateau hun specifieke oorzaak en aanleiding en geen van deze risicofactoren staat momenteel op de radar. Het blijft altijd uitkijken natuurlijk, want dat kan snel veranderen maar dat is nog geen excuus om telkens met veel nadruk op potentiële gevaren te wijzen en de effectieve opportuniteiten uit de aandacht te houden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.