Motorola profiteerde van een positief analistenrapport. Maynard Um van UBS is van mening dat de winst van het bedrijf volgend jaar fors kan stijgen als gevolg van de smart phones.

In de komende weken lanceert Motorola haar smart phones die gebaseerd zijn op de Android software van Google. Van deze technologie wordt qua verkopen relatief veel verwacht.

Um is bovendien van mening dat Motorola tijdens het vierde kwartaal bijkomende deals met mobiele operatoren gaat meedelen. Op smart phones zijn de winstmarges hoger dan op gewone mobiele telefoons.

Motorola profiteerde van een positief analistenrapport. Maynard Um van UBS is van mening dat de winst van het bedrijf volgend jaar fors kan stijgen als gevolg van de smart phones. In de komende weken lanceert Motorola haar smart phones die gebaseerd zijn op de Android software van Google. Van deze technologie wordt qua verkopen relatief veel verwacht. Um is bovendien van mening dat Motorola tijdens het vierde kwartaal bijkomende deals met mobiele operatoren gaat meedelen. Op smart phones zijn de winstmarges hoger dan op gewone mobiele telefoons.