Er is bijvoorbeeld niets naar voren geschoven voor Italië en Spanje, hoewel ook deze twee landen de gevarenzone zijn binnengetreden. Marey wijst er op dat om deze twee landen te redden er een boel geld nodig is.

Het rendement op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie kwam vrijdag dan ook nauwelijks plaats, het bedroeg bij het slot van de handel nog 5,74% of evenveel als de dag voordien.

Aanvankelijk was het rendement met 16 basispunten gedaald. Het rendement op de 10-jarige Italiaanse daalde anderzijds met 6 basispunten.

Er is bijvoorbeeld niets naar voren geschoven voor Italië en Spanje, hoewel ook deze twee landen de gevarenzone zijn binnengetreden. Marey wijst er op dat om deze twee landen te redden er een boel geld nodig is. Het rendement op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie kwam vrijdag dan ook nauwelijks plaats, het bedroeg bij het slot van de handel nog 5,74% of evenveel als de dag voordien. Aanvankelijk was het rendement met 16 basispunten gedaald. Het rendement op de 10-jarige Italiaanse daalde anderzijds met 6 basispunten.