Technisch gezien lijkt een verdere daling waarschijnlijk tot 325,14. De index zal moeten stijgen tot 341 punten voordat het beeld verbetert.

De afgelopen week heeft Aegon het laatste deel van de staatssteun (inclusief rente en premies EUR 4,1 miljard) afgelost. Na de verkoop van Transamerica Re heeft het bedrijf weer een solide kapitalisatieniveau.

De komende week zullen we het staartje zien van de bedrijfsresultaten over het eerste kwartaal met Hennes & Mauritz, Carnival en Oracle.

Op macro-economisch gebied kijken beleggers ongetwijfeld uit naar verdere gegevens over de Amerikaanse huizenmarkt in mei (verkopen van bestaande woningen) en de Duitse producentenprijzen over mei.

Technisch gezien lijkt een verdere daling waarschijnlijk tot 325,14. De index zal moeten stijgen tot 341 punten voordat het beeld verbetert. De afgelopen week heeft Aegon het laatste deel van de staatssteun (inclusief rente en premies EUR 4,1 miljard) afgelost. Na de verkoop van Transamerica Re heeft het bedrijf weer een solide kapitalisatieniveau. De komende week zullen we het staartje zien van de bedrijfsresultaten over het eerste kwartaal met Hennes & Mauritz, Carnival en Oracle. Op macro-economisch gebied kijken beleggers ongetwijfeld uit naar verdere gegevens over de Amerikaanse huizenmarkt in mei (verkopen van bestaande woningen) en de Duitse producentenprijzen over mei.