Op het macrofront werden volgens ABN Amro in het algemeen positieve indicatoren gepubliceerd. Dat gold zowel voor de vertrouwensindicatoren, zoals indices van inkoopmanagers en het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten, als voor de hardere indicatoren, zoals de Duitse detailhandelsverkopen en de Amerikaanse fabrieksorders.

Deze week worden er volgens ABN Amro niet heel veel belangrijke cijfers gepubliceerd. De belangrijkste komen in het begin van de week uit Duitsland (industriële orders en productie) en aan het einde van de week uit de Verenigde Staten (handelsbalans en het consumentenvertrouwen van de University of Michigan).

Op het macrofront werden volgens ABN Amro in het algemeen positieve indicatoren gepubliceerd. Dat gold zowel voor de vertrouwensindicatoren, zoals indices van inkoopmanagers en het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten, als voor de hardere indicatoren, zoals de Duitse detailhandelsverkopen en de Amerikaanse fabrieksorders. Deze week worden er volgens ABN Amro niet heel veel belangrijke cijfers gepubliceerd. De belangrijkste komen in het begin van de week uit Duitsland (industriële orders en productie) en aan het einde van de week uit de Verenigde Staten (handelsbalans en het consumentenvertrouwen van de University of Michigan).