De stemming onder inkoopmanagers wordt in veel landen tegelijk gepubliceerd en geeft inzicht in de toekomstige toename van de productie.

Daarnaast zijn er ook veel cijfers te verwachten over het consumentenvertrouwen, die juist wat zeggen over de toekomstige bestedingen van consumenten, de grootste component van het bruto binnenlands product.

Deze vertrouwenscijfers (ook over juni) verschijnen in de Verenigde Staten (zowel van de Conference Board, als de universiteit van Michigan), in Duitsland, Italië en Frankrijk.

Ook over het ondernemersvertrouwen verschijnen de komende week nieuwe gegevens: uit Duitsland (Ifo), Nederland, België en Italië.

Verder zullen er nog wat losse cijfers worden gepubliceerd over een veelheid aan onderwerpen, zoals de Amerikaanse huizenmarkt, de industriële productie en ook de detailhandelsverkopen in een aantal landen.

De stemming onder inkoopmanagers wordt in veel landen tegelijk gepubliceerd en geeft inzicht in de toekomstige toename van de productie. Daarnaast zijn er ook veel cijfers te verwachten over het consumentenvertrouwen, die juist wat zeggen over de toekomstige bestedingen van consumenten, de grootste component van het bruto binnenlands product. Deze vertrouwenscijfers (ook over juni) verschijnen in de Verenigde Staten (zowel van de Conference Board, als de universiteit van Michigan), in Duitsland, Italië en Frankrijk. Ook over het ondernemersvertrouwen verschijnen de komende week nieuwe gegevens: uit Duitsland (Ifo), Nederland, België en Italië. Verder zullen er nog wat losse cijfers worden gepubliceerd over een veelheid aan onderwerpen, zoals de Amerikaanse huizenmarkt, de industriële productie en ook de detailhandelsverkopen in een aantal landen.