Verder maakt Apple bekend een overeenkomst te hebben gesloten met China Mobile over de verkoop van iPhones bij abonnementen van het Chinese telefombedrijf. China Mobile is met zo'n 750 miljoen abonnees het grootste mobiele telecomconcern van de wereld is.

De komende week zullen de markten voornamelijk in de greep worden gehouden door de mogelijkheid dat de Amerikaanse Federal Reserve het steunbeleid binnenkort zal gaan afbouwen. De eerste vergadering van het beleidscomité staat gepland op 17 en 18 december a.s.

Verder maakt Apple bekend een overeenkomst te hebben gesloten met China Mobile over de verkoop van iPhones bij abonnementen van het Chinese telefombedrijf. China Mobile is met zo'n 750 miljoen abonnees het grootste mobiele telecomconcern van de wereld is. De komende week zullen de markten voornamelijk in de greep worden gehouden door de mogelijkheid dat de Amerikaanse Federal Reserve het steunbeleid binnenkort zal gaan afbouwen. De eerste vergadering van het beleidscomité staat gepland op 17 en 18 december a.s.