Op het macro-economische vlak zijn er wel een paar interessante cijfers te verwachten.

De meeste aandacht zal ongetwijfeld uitgaan naar de eerste schattingen van het sentiment onder inkoopmanagers in juni in een groot aantal landen, die een indicatie kunnen vormen of de economie inderdaad wat opklaart.

Eenzelfde signaal zou kunnen komen van de Duitse ZEW-index, die aangeeft hoe investeerders tegen de Duitse economie aankijken en van het consumentenvertrouwen in de eurozone in juni.

Tot slot kijken de beleggers met veel belangstelling uit naar inflatiecijfers uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Op het macro-economische vlak zijn er wel een paar interessante cijfers te verwachten. De meeste aandacht zal ongetwijfeld uitgaan naar de eerste schattingen van het sentiment onder inkoopmanagers in juni in een groot aantal landen, die een indicatie kunnen vormen of de economie inderdaad wat opklaart. Eenzelfde signaal zou kunnen komen van de Duitse ZEW-index, die aangeeft hoe investeerders tegen de Duitse economie aankijken en van het consumentenvertrouwen in de eurozone in juni. Tot slot kijken de beleggers met veel belangstelling uit naar inflatiecijfers uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.