Het aandeel presteert dit jaar goed met een outperformance op de AEX en is nog altijd laag gewaardeerd. Op de telecommarkt was er gisteren weer een nieuwe overname: het Franse Vivendi koopt het 44%-belang van Vodafone in de mobiele operator SFR en betaalt daar 6,2 keer EBITDA voor.

De deal komt niet onverwacht en de prijs komt ongeveer overeen met de marktverwachting. Naast deze deal werd gisterenmorgen ook bekend dat het Belgische Chemieconcern Solvay een bod doet op haar Franse sectorgenoot Rhodia. Solvay biedt EUR 3,4 miljard (31,60 per aandeel).

Dat is een forse premie van 50% op de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het overnamenieuws kan volgens Theodoor Gilissen Bankiers de aandelenkoersen in de Telecom- en chemiesector goed doen.

Het aandeel presteert dit jaar goed met een outperformance op de AEX en is nog altijd laag gewaardeerd. Op de telecommarkt was er gisteren weer een nieuwe overname: het Franse Vivendi koopt het 44%-belang van Vodafone in de mobiele operator SFR en betaalt daar 6,2 keer EBITDA voor. De deal komt niet onverwacht en de prijs komt ongeveer overeen met de marktverwachting. Naast deze deal werd gisterenmorgen ook bekend dat het Belgische Chemieconcern Solvay een bod doet op haar Franse sectorgenoot Rhodia. Solvay biedt EUR 3,4 miljard (31,60 per aandeel). Dat is een forse premie van 50% op de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het overnamenieuws kan volgens Theodoor Gilissen Bankiers de aandelenkoersen in de Telecom- en chemiesector goed doen.