AT&T koopt voor $39 mrd T-Mobile USA van Deutsche Telecom. Dat er een grote overname in de VS aan zat te komen was wel duidelijk.

De marges van de twee grootste spelers, AT&T en Verizon Wireless, waren veel hoger dan die van de achterblijvers T Mobile USA en Sprint.

Er werd volgens Theodoor Gilissen Bankiers wel eens gesuggereerd dat T Mobile USA en Sprint zouden moeten fuseren, maar dat had veel nadelen vanwege de technische verschillen van de netwerken. Interessant is wat Deutsche Telekom met de $25 mrd cash gaat doen.

AT&T koopt voor $39 mrd T-Mobile USA van Deutsche Telecom. Dat er een grote overname in de VS aan zat te komen was wel duidelijk. De marges van de twee grootste spelers, AT&T en Verizon Wireless, waren veel hoger dan die van de achterblijvers T Mobile USA en Sprint. Er werd volgens Theodoor Gilissen Bankiers wel eens gesuggereerd dat T Mobile USA en Sprint zouden moeten fuseren, maar dat had veel nadelen vanwege de technische verschillen van de netwerken. Interessant is wat Deutsche Telekom met de $25 mrd cash gaat doen.