Gouverneur van de Bank of England Mervin King verklaarde gisterenavond dat het Verenigd Koninkrijk behoefte heeft aan meer en ingrijpender hervormingen om economisch sterk te blijven staan. Alleen op die manier zou een sterker economisch herstel worden bereikt.

In een speech verklaarde hij dat de groei tot dusver veel zwakker dan verwacht was geweest. King zei bovendien te verwachten dat de Britse consumentenprijzen (de belangrijkste barometer voor de inflatie) in de komende maanden boven het niveau van 2% zullen blijven.

Gouverneur van de Bank of England Mervin King verklaarde gisterenavond dat het Verenigd Koninkrijk behoefte heeft aan meer en ingrijpender hervormingen om economisch sterk te blijven staan. Alleen op die manier zou een sterker economisch herstel worden bereikt. In een speech verklaarde hij dat de groei tot dusver veel zwakker dan verwacht was geweest. King zei bovendien te verwachten dat de Britse consumentenprijzen (de belangrijkste barometer voor de inflatie) in de komende maanden boven het niveau van 2% zullen blijven.