Nautilus Capital is er zich van bewust dat de ontwikkeling van de yen cruciaal zal zijn voor de export, een belangrijke drijfveer van winsten voor de meerderheid van de Japanse ondernemingen.

Europa blijft onderwogen gegeven de aanhoudende macro-economsiche onzekerheid. Groeilanden blijven quasi volledig uit de portefeuille met 0% Brazilië en "slechts" 3.6% Azië Pacific.

Deze regio deed het recent niet goed vermits iedereen de motivatie en de impact van de Chinese rentestijging lijkt te verwerken en gezien de inflatie negatief blijft verrassen in deze regio. Zo lang de landen dit onder controle proberen te krijgen, blijft dit negatief voor aandelen in die regio.

Nautilus Capital is er zich van bewust dat de ontwikkeling van de yen cruciaal zal zijn voor de export, een belangrijke drijfveer van winsten voor de meerderheid van de Japanse ondernemingen. Europa blijft onderwogen gegeven de aanhoudende macro-economsiche onzekerheid. Groeilanden blijven quasi volledig uit de portefeuille met 0% Brazilië en "slechts" 3.6% Azië Pacific. Deze regio deed het recent niet goed vermits iedereen de motivatie en de impact van de Chinese rentestijging lijkt te verwerken en gezien de inflatie negatief blijft verrassen in deze regio. Zo lang de landen dit onder controle proberen te krijgen, blijft dit negatief voor aandelen in die regio.